JARNÁ AKCIA 1 + 1 ZDARMA

Rýchla, ranná skincare rutina s Venev

Buďme k sebe úprimné počas pracovného týždňa nie je čas na 20 krokovú rannú rutinu. Častokrát sa s ešte jedným zatvoreným okom premávame po izbe a snažíme sa všetko stihnúť. Vieme, že ráno je toho času málo, a preto sme pre teba pripravili jednoduchú rutinu, ktorú budeš mať hotovú za 5 minút. 

Prvý krok: Čistenie Pleti

Začni jemným čistením tváre. Použi čistiaci gél na odstránenie nečistôt, ktoré sa nahromadili počas noci. Na navlhčenú pleť si nanes produkt vo veľkosti hrášku a krúživými pohybmi rovnomerne vyčisti pleť. Pokožku následne opláchni vlažnou vodou. Tento krok ju pripraví na absorpciu ďalších produktov.

Druhý krok: Rozžiar svoju pleť s vitamínom C

2-3 kvapky a hotovo. Vitamín C je výbornou voľbou pre rannú rutinu, nakoľko sa rýchlo vstrebáva a pleť dokonale rozžiari. Produkt si môžeš aplikovať priamo na tvár alebo ho najskôr jemne zohriať v rukách a následne jemne pritláčať ruky s produktom na pokožku. 

skin care kit

Tretí krok: Hydratácia a ochrana

A blíži sa záver 3 krokovej rutiny. Aplikuj si ľahký, hydratačný krém, ktorý obsahuje ochranný faktor. Týmto spôsobom pokožku nielen hydratuješ , ale ju aj chrániš pred škodlivým slnečným žiarením a modrým svetlom z obrazoviek. Voilà, tvoja pleť je dokonale vyživená, hydratovaná a chránená. 

Ranná skincare rutina môže byť jednoduchá a pritom účinná. Kľúčom je zamerať sa na základné kroky, ktoré sú nevyhnutné pre čistenie, hydratáciu a ochranu pleti, a presne to ponúka náš Venev Skincare Kit.

S týmito jednoduchými krokmi si môžeš vytvoriť skvelý základ pre sviežu a krásnu pleť každé ráno. Nezabudni však, že konzistencia je kľúčom k dlhodobým výsledkom, takže svoju rannú rutinu dodržuj pravidelne!