JARNÁ AKCIA S 25% ZĽAVOVÝM KÓDOM SALE

Základ hydratácie - Panthenol

Ahoj kráska, chcela by si sa viac orientovať vo svete skincare? Zaujíma ťa, ktoré zložky v kozmetike majú množstvo benefitov? Priprav sa na rýchlokurz, kde ti predstavíme ingredienciu, ktorá je pre tvoju pleť veľmi prospešná. 

Panthenol, často označovaný ako provitamín B5, sa stal neoddeliteľnou súčasťou mnohých kozmetických výrobkov a to úplne právom. Pozrime sa na niektoré z jeho hlavných benefitov:

Intenzívna hydratácia:

Panthenol je známy svojou schopnosťou udržiavať vlhkosť, ktorá je veľmi dôležitá pre hĺbkovú hydratáciu, vďaka ktorej zostáva pokožka jemná a vláčna. Hydratovaná a vyživená pleť potom vyzerá mlado a sviežo.

Regenerácia a hojenie:

Panthenol má silné regeneračné vlastnosti, čo znamená, že môže pomôcť pri hojení drobných rán, podráždených miest a odstránení suchých miest na pokožke. Pre citlivú pleť funguje panthenol ako liečivý balzam, ktorý ju chráni a podporuje v procese regenerácie.

Protizápalové účinky:

Pre ľudí s citlivou alebo problematickou pokožkou môže byť kozmetika s obsahom panthenolu skvelou voľbou. Jeho protizápalové vlastnosti môžu pomôcť zmierniť začervenanie a podráždenie, čím pleť upokojuje a zanecháva ju jemnú na dotyk.

venev denny krem

Anti-aging efekt:

Panthenol napomáha znižovať viditeľnosť drobných liniek a vrások, čím prispieva k zachovaniu mladistvého vzhľadu. Regeneruje pokožku a stimuluje tvorbu kolagénu, čo je kľúčovým prvkom pre zachovanie si pružnej a mlado vyzerajúcej pleti.

Bezpečný pre všetky typy pleti:

Panthenol je považovaný za bezpečný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a alergickej pleti. Je to univerzálna zložka, ktorá poskytuje výhody bez rizika podráždenia.

Panthenol prináša pre tvoju pleť množstvo benefitov a aj preto sme sa ho rozhodli pridať do nášho hydratačného denného krému, ktorý okrem hydratovania, tvoju pleť aj chráni pred slnčeným žiarením a modrým svetlom. Bez ohľadu na typ pleti alebo vek, kozmetika s obsahom panthenolu môže byť tým správnym krokom k dosiahnutiu pokožky, na ktorú budeš hrdá.